طرزتهیه ی همبرگر بره طبع:گرم وتر مفیدبرای همه مزاجها مصلح:آبلیمو،آب غوره،آب نارنج تعداد:چهارنفر مواد لازم: گوشت بره چرخ کرده:۲۵۰گرم پیازمتوسط:یک عدد پوست کنده سیب زمینی:یک عدد متوسط،پوست کنده تخم مرغ:۲عدد زرده،جداشود مواد لازم جهت تهیه ی آرد سوخاری خانگی نصف تایک پیمانه آرد نان نمک و زردچوبه عصاره ی سبزیجات اسفناج پخته طرزتهیه ی آردسوخاری خانگی: نان باگت خشک شده،نان سوخاری خشک شده،نان های حجیم خشک. این نانها را در هاون،کوبیده و با عصاره ی سبزیجات،عصاره ی گوشت بره،کمی نمک،زردچوبه وگلپر آسیاب شده،مخلوط نمایید. خاصیت گوشت بره برای بچه ها: دارای: چربی کم طبع :گرم وتر مصلح :آبلیمو ،آب غوره،آب نارنج گوشت بره،به علت طبع گرم وتر ،مناسب برای میان وعده ی روزاست. استفاده از زرده ی تخم مرغ به علت طبع گرم زرده،برای کودکان در میان وعده ی روز،مناسب است. طرزتهیه: ابتدا سیب زمینی،سپس پیاز را درون ظرف بزرگی رنده کنید. یکی از زرده ی تخم مرغها را به ظرف اضافه کرده و با چنگال یا دست کامل اتمییز،خوب هم بزنید. در این مرحله،ابتدا گوشت بره ی چرخ شده ،سپس زرده ی تخم مرغ دیگر را اضافه کنید. پودر را تا حدی اضافه کنید که مخلوط چسبندگی پیدا کند،ولی خشک نشود. کمی نمک،زردچوبه،گلپر،عصاره ی سبزیجات،تا حد نیاز به مخلوط اضافه کنید. مخلوط رابه شکل ۴ عدد همبرگر در آورید. همبرگرها را می توانید باریک کرده،و درون تابه،باشعله ی ملایم،در روغن کنجد سرخ کنید. سپس با نان بربری ،نان سنگک کنجددار،یانان گندم سبوسدار،اسفناج پخته،گوجه،وکاهو،میل نمایید. مطلب فوق کاری از مجموعه احیای طب اسلامی سنتی و موسسه پرتو سبز هستی با نظارت استاد طالقانی میباشد.
همبرگر بره
آخرین نظرات