#دیزی_سفالی_در_فر (آبگوشت سنتی ایرانی)
مطمانا شما عزیزان طرز تهیه یه آبگوشت خوشمزه رو میدونید اما اگر این آبگوشت در دیزی سفالی در خانه تهیه بشه لذتش چندانه?
خیلی از دوستان سوالاتی راجع دیزی سفالی و شکستن و ترک خوردن دیزی داشتند که بهتر دونستم این پست خوشمزه رو بزارم که این حس زیبا رو در منزل تجربه کنید .
اولین کاری که بعد از خرید دیزی سفالی باید انجام بدید ،آببندی کردنشه که خیلی مهمه که نشکنه یا ترک نخوره.
دیزی سفالی رو هم از بیرون بدنه و هم داخل آن و حتی در دیزی رو با پنبه آغشته به روغن جامد خوب چرب کنید و آب داخلش بریزید و بزارید
روی شعله کم گاز تا جوش بیاد ، بعد شعله را خاموش کنید و اجازه دهید آب سرد شود و مجددا اینکار را انجام دهید.
این کار یعنی آببندی کردن رو ۳ مرتبه انجام دهید.
بعد از اینکه مواد و
مخلفات آبگوشت را درون دیزی ریختید ، در آن را با فویل خوب بپوشانید و ابتدا روی گاز شعله پخش کن بزارید و اجازه دهید جوش بیاد ، سپس در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲ الی ۳ ساعت قرار دهید.
اگر میخواهید مدت زمان کمتری در فر باشه میتونید آبگوشت رو نیم پز کنید و سپس در فر قرار دهید تا خوب جا بیفته .
نکته?
هرگز نمک رو از ابتدا نریزید .
اگر لیمو عمانی استفاده میکنید از ابتدا لیمو رو در آبگوشت نریزید که باعث دیرتر پخته شدن گوشت و حبوبات می شود.
I