#دستپخت_خودم ?
لواشک خورای حرفه ای بفرمایید ترش ترین لولشک دنیا رو براتون اوردم.
اگه مایل بود طرز تهیه هم میزارم آخه یکم فن و فوت داره و البته اینم بگم تجربه شخصی خودمه درست کردنش.
فوق العاده ترش ترش ترشه
اولش خواستم پودر غوره بگیرم برای داخل غذا بعد فکر کردم که ما که ابغوره میگیرم هرساله دیگه پودرش برا چیمه وچون چند روز پیش لواشک زدر الودرست کردم به ذهنم خطور کرد که لواشکش رودرست کنم.
اولشمبگم دوسه تا خوشه غوره از درخت انگور داخل حیاطمون چیدم ودرست کردم تا چم و خم کار درستم بیاد دیدم عالیه و فوق العاده ترش براهمین در مقیاس بیشتر بازم درست کردم
خب بریم سراغ طرز تهیه
جونم برا خواهرای گلم بگه که
اول غوره ها رو از شاخه و جدا کرده و دونه دونه میکنیم. میشوریم و می ریزیم توی یه قابلمه مناسب. اگه غورهاتون کم اب هستن یه استکان آب به غوره های اضافه کنید بعد روی حرارات بزارید (نکته اول): اگه غوره ها خودش آب دار هستن دیگه اضافه کردن آب نیاز نیست.
در قابلمه روبزارید ولی مرتب هم بزنید تا کاملا غوره ها بپزه، و به یه غلط مناسب برای لواشک برسه. بعد روی صافی ریخته و صافش میکنیم.
روی پلاستیک پهن میکنیم
(نکته دوم): اینکه باید خیلی ضخیم مایه رو پهن کنید روی سینی. چون غوره خیلی اب دار هست و اصطلاحا مثل بقیه میوه ها گوشت نداره بعد خشک شدن خیلی نازک میشه
توی این مرحله کاملا رنگ مایه سبز هست . یه روز که توافتاب موند زنگش مثل تصویر میشه(نکته سوم): بعد حتما حتما لواشک رو برگردونید تا زیرش هم خشک یشه.خیلی سریع خشک میشه .(نکته چهارم): مرتب بهش سر بزنید که زیاد خشک نشه چون خیلی زود خشک میشه و بعد که خشک شد مثل من کوچلو کوچلوش کنید برای داخل غذا استفاده کنید نکته آخر که خیلی خیلی مهمه اینه که خواهرای عزیزتراز جان دعام کنید
طرز تهیه لواشک غوره