کلوچه خرما سنجد
کلوچه خرما سنجد
مزاج :گرم وتر
خواص:
افزایش حافظه،رفع خستگی،ضدپوکی استخوان،و……نشاط آور و مقوی
موادلازم:
خرما،آرد سبوس دار،پودر سنجد،کنجد سیاه یا سفید،گردو یا بادام زمینی نیم کوب،روغن زیتون یا ارده.
طرزتهیه:
خرما را در روغن ارده یا زیتون با حرارت بسیار ملایم، کمی تفت داده،و آرد سبوس دار را اضافه می کنیم. حرارت را خاموش کرده ، خرمای آردی را لوله کرده و به شکلهای مختلف در می آوریم.
وسط خرمای آردی ،پودر سنجد،گردو یا بادام زمینی نیم کوب می ریزیم . به دلخواه بر روی آن ،کنجد سیاه یا سفید می ریزیم و یا در ظرفی پر از پودر نارگیل می غلطانیم.
کلوچه خرما سنجد را با شیر بادام میل نمایید.
این کلوچه بسیار مقوی و برای میان وعده ی صبح مناسب است.
مطلب فوق کاری از مجموعه احیای طب اسلامی سنتی و موسسه پرتو سبز هستی با نظارت استاد طالقانی میباشد.
آخرین نظرات