كوكوي شيرين ” قزوين” از لحاظ تركيب مواد به كوكوي قندي “اصفهان ” بسيار شباهت دارد.
.
.
هردو خوراك شبيه ” كوكوي سيب زميني پخته شده ” از تركيب سيب زميني پوره شده وتخم مرغ تهيه مي شود و تنها با اندكي تفاوت در استفاده از مواد طعم دهنده و معطر چون زعفران و يا افزودن پودر هل تكميل مي شود .
بعد از پخت كوكو (درون تابه و بر روي گاز يا درون قالب كيك و داخل فر ) با شهدي شيريني متشكل از آب و شكر و زعفران كه از قبل خنك شده است شيرين مي شود .
.
.
نكته : بعد از برش كيك به شيوه دلخواه شهد خنك را روي كوكوي داغ ريخته و به مدت ده دقيقه مجددا روي حرارت گاز يا درون فر قرار داده تا كاملا شهد درون بافت كوكو نفوذ كرده و شيرين شود
.
پيشنهاد : در صورت تمايل به بافتي سبك تر ميتوان از يك يا دو قاشق ماست خامه اي يا چكيده در تركيب مواد بهره برد. همچنين افزودن بيكينگ پودر در دستور سليقه اي است چرا كه همزدن كامل تخم مرغ ها عمل پف كردن را به خوبي موجب مي شود
.
آخرین نظرات