هويج پخته و پوره شده :پانصد گرم
آرد سفيد :يك و يك دوم پيمانه
روغن مايع : يك پيمانه
گلاب : يك پيمانه
پودر هل : يك قاشق غذاخوري
شكر : يك پيمانه
زعفران اب شده : به مقدار دلخواه
.
.
ابتدا هویج ها را با مقداری آب بخار پز کنید تا کاملا نرم شوند سپس هویج ها را به شکل پوره در آورید.
.
شهد حلوا را كه شامل گلاب ، پودر هل ، شكر است را روي حرارت گذاشته تا شكر اب شده سپس زعفران را اضافه كرده و از روي حرارت برميداريم .
.
آرد سفيد را درون ظرفي ريخته روي حرارت متوسط قرار داده و به قدري تفت ميدهيم كه بوي خامي آرد گرفته شود سپس روغن را به آن اضافه كرده بعد از تفت مختصر هويچ هاي از قبل پوره شده را به مابقي مواد درون ظرف اضافه ميكنيم، بعد از تفت كوتاه و مخلوط شدن مواد حلوا شهد از قبل آماده شده را به حلوا اضافه كرده و به سرعت هم زده تا شهد كاملا به خورد حلوا برود ، حلوا را تا زمانی تفت دهید که از اطراف و كف ظرف جدا شود ،بعد از آن آماده تزئين و سرو كردن است. . .
✨نكات : میتوانید حلوای هویج را در درون قیف های قنادی بریزید و حلوا را به شکل دلخواه خود در آورید و تزیین کنید.
.
برای پوره کردن هویج به هیج عنوان آن را رنده نکنید شما می توانید هویج ها را در درون غذا ساز یا آسیاب کامل و یکدست به شکل پوره در آورید.
.
رنگ حلوا به عوامل زيادي از جمله نوع آرد ، تفت دادن آرد ، مقدار زعفران یا دیگر افزودني هايي چون شیره انگور ، خرما و .. و در اين حلوا به رنگ نارنجي هویج وابسته است . .
تيره شدن و تفت بيش از حد آرد در اين حلوا باعث تيرگي رنگ حلواي هويج خواهد شد.
.برای اين حلوا ميتوان از روغن محلي يا كره نيز استفاده کرد كه در صورت استفاده ميزان روغن مايع نصف خواهد شد . .
آخرین نظرات