آرد سفيد يك پيمانه
پودر قند یک پیمانه
پودر پسته یک پیمانه
عرق هل نصف پیمانه
پودر هل دو قاشق غذاخوري
كره پنجاه گرم
روغن نارگيل یا روغن مايع پنجاه گرم
آب نصف پیمانه .
.
در ابتدا آرد را کمی تفت داده تا کاملا بوی خامی آرد کاملا گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد سپس کره و روغن را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا کاملا ارد و روغن ترکیب شوند سپس ماباقی مواد خشک كه شامل پسته ، پودر قند ، پودر هل است را اضافه کرده ، بعد از ترکیب شدن مواد آب و عرق هل را اضافه کرده و به سرعت هم ميزنيم تا تا بافت حلوایکدست شده و از وسط و ديواره هاي ظرف جدا شود . سپس به شكل دلخواه آن را سرو ميكنيم.
.
چند نكته ✨
.
در صورت تمايل ميتوان پسته را كمتر از حالت نرمال پودر كرد و اجازه داد در حين ميل كردن مقداري از پسته زير دهان احساس شود (مطابق عكس) .
.
به علت استفاده كردن از پودر هل حتما از عرق هل استفاده بفرماييد تا طعم و مزه حلوا كاملا همسان باشد.
.
در صورت تمايل مي توانيد بجاي كره از روغن محلي نيز استفاده بفرماييد.
.
تيره شدن و تفت بيش از حد آرد در اين حلوا باعث تيرگي رنگ حلواي پسته خواهد شد.
.
روغن نارگيل را مي توان از فروشگاه هاي كه در حضور مشتري روغن كشي دانه هاي چون كنجد را انجام مي دهند خريداري كرد.
.
آخرین نظرات