#آرمگدون #جنگ_طلبی #فلسطین #یهود
?هزاره خوشبختی بهانه ای برای جنگ طلبی(قسمت سوم)
همانطور که در قسمت قبل گفتیم در تفکر آرمگدون گرایی پس از جنگ آرمگدون پیروان مسیح همراه مسیح (ع) به آسمان میروند و پس از پایان جنگ به زمین برمی گردند و هزار سال با خوشبختی زندگی میکنند.
✳️عقیده هزاره خوشبختی، عقیده جدیدی نیست، چون دوره های مختلف تاریخ بشری شاهد آن بوده است، به ویژه وقتی جهان را مصایب و بلایا فرامیگیرد. مثلاً بسیاری از غربی ها پس از جنگ جهانی دوم یا در دوران جنگ دوم خلیج فارس، منتظر ظهور مسیح بودند.
این عقیده در قرون وسطی، وقتی جنگ های مذهبی سراسر اروپا را در برگرفته بود نیز مورد استفاده قرار گرفت و هنگامی که اروپا جنگهای صلیبی خویش را بر مشرق اسلامی، اغاز کرد، این اسطوره ی وحشتناک ترویج شد که آنها برانگیخته شده اند تا با دست زدن به چنین حملات وحشیانه ای، قدس را آزاد کنند و مسیح در بیت المقدس ظهور کند.
طبق گفته پیروان این اتفاق، این حکومت هزار سال طول می کشد و به همین خاطر از آن تحت عنوان دوران هزاره خوشبختی، یاد می کنند.
✅منشا عقیده
در خصوص این اعتقاد جالب است بدانیم که منشا هزاره گرایی در اصل نه یک اعتقاد مسیحی بلکه اعتقادی یهودی و توراتی است طوری که این عقیده یهودی به وضوح بیان می کند که:
منجی ای خواهد آمد و خود را فدای ملت اسرائیل می کند و آنها را به اورشلیم برمی گرداند.
در عقیده هزاره گرایی که از طریق منابع یهودی و توسط یوحنا وارد منابع مسیحی شده است، دو جناح وجود دارند که یک جناح را ماقبل هزاره گویند که معتقدند نبردها و ظهور مسیح، قبل از هزاره خوشبختی است؛ اما جناح دیگر که ما بعد هزاره ای هستند، معتقدند که ابتدا حکومت مسیحی هزار ساله تشکیل خواهد شد و بعد مسیح (ع) ظهور خواهد کرد. وجه مشترک این دو جناح در این موضوع است که بازگشت یهود به فلسطین و تشکیل مملکت اسرائیل قبل از ظهور اتفاق می افتد.
در همین راستا معتقدان به این اندیشه، دست به اقداماتی چون تلاش برای آزاد سازی فلسطین از دست کافران (مسلمانان) و اسکان یهود، در آن زدند.
همچنین فعالیت های مختلفی چون همراه شدن با سیاسیون، فعالیت های تبلیغی و آموزشهای ابتدایی کودکان ونهادینه کردن این اعتقاد برای آنها نیز در دستور کار قرار گرفت.
⬅️حال اگر کنجکاو شده اید که بدانید معتقدان به این امر چه کسانی هستند و برای محقق شدن آن تا امروز چه کارهایی کرده اند، شما را دعوت می کنیم مقاله های بعدی را از دست ندهید.
???????
@mouood.org
آخرین نظرات