#فرني_گل_محمدي
آرد : برنج دو قاشق غذاخوري
شير : دو پيمانه
عسل : چهار قاشق غذاخوري
گلاب : دو ق غذاخوري
پودر گل : يك چهارم پيمانه
خامه : يك دوم پيمانه
ابتدا شیر سرد را با ارد برنج در قابلمه مورد نظر بریزید کاملا هم زنید تا آرد در شیر سرد حل شود سپس روی حرارت گذاشته و مرتبا هم زنید چرا كه اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید،
باعث می شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود. پس مرتبا به هم زنید تا کمی غلیظ شود بعد از روی حرارت کنار
گذاشته عسل، پودر گل محمدي و گلاب را اضافه کنید. دوباره روی حرارت گذارید و هم زنید تا قوام لازم برای فرنی بدست آید در انتها خامه را به فرني اضافه كرده و
از روي حرارت برداريد . دقت داشته باشید که در هنگام سرد شدن کمی سفت تر می شود پس وقتی از روی حرارت برمی دارید به غلظت آن توجه داشته باشيد
نكته✨
از گل تازه خشك شده مرغوب استفاده كنيد چرا كه همچون دستور قبل در طعم و رنگ آن بسيار تاثير دارد.
آرد برنج ایرانی در عطر فرنی تاثیر مستقیم دارد.
در دستور فوق عسل به جهت سلامتي بيشتر با شكر جايگزين شده كه مقدار شیرینی آن به علت ريختن پودر گل كاملا مناسب است
اما اگر دسري با شیریني كم دوست دارید میتوانيد در حين اماده سازي و چشيدن مقدار آن را کم کنید يا طبق دستور سنتي از شكر استفاده كنيد.
گل هاي روي فرني گل هاي خوراكي لادن و بنفشه است كه در پست هاي پيشين توضيحات آن عنوان شده است
آخرین نظرات