طرز تهيه نان خرماي لقمه اي
براي تهيه نان خرماي لقمه اي كافيست هسته هاي خرما را خارج کرده و از مغزهاي مختلف چون گردو، بادام ،پسته وسط خرما بگذاريد . سپس از خمیرهاي اماده (هزارلا /ميل فوي ) نوارهای نازک برش زده و به صورت کمربند روی خرما قرار می دهیم و لبه آن را با كمي سفيده تخم مرغ چسبانده و روي آن را با كنجد ، پودر دارچين يا پودر پسته يا گل تزيين كرده بعد در فری که از قبل با دمای ٢٠٠ درجه سانتی گراد گرم کرده ایم، قرار داده تا نان ها پف كرده و لايه هاي خمير برشته و ترد شود.
مدت زمان پخت بسته به ميزان انتقال حرارت فرهاي مختلف بين ده تا پانزده دقيقه متغيير است.
.
.
با اين روش مي توانيد حلواي مورد نظرتان را جايگزين خرما كنيد و آن ها را بصورت مينياتوري اماده كنيد
.
آخرین نظرات