حلوا آرد٢پیمانه روغن مایع ١پیمانه شکر٢پیمانه گلاب ١پیمانه آب ١پیمانه زعفران ٢قاشق چایخوری پودر هل ١قاشق چایخوری و یکم حوصله احتیاج داریم.☺️ . آرد رو الک میکنه و با حرارت کم تفت میده تا بوی خامی آرد گرفته بشه و رنگش تغییر کنه و بوی آرد بلند بشه بعد روغن و بهش اضافه میکنه و باز تفت میده تا به رنگ مورد نظرش برسه… حالا از رو حرارت برمیداره و شربت و کم کم اضافه میکنه و هم میزنه تا خوب به خوردش بره، بعد دوباره رو حرارت میزاره هم میزنه تا کم کم شکل حلوا به خودش بگیره. بعد از روی حرارت برمیداره و حلوا رو به دیواره های قابلمه میزنه تا به روغن بیفته… . برای شربت حلوا:آب و شکر و هل رو با هم مخلوط میکنه و روی حرارت ملایم تا شکر در آب حل بشه نیازی نیست که زیاد بجوشه فقط در حدی که شکر در آب حل بشه کافیه و موقع اضافه کردن به حلوا گلاب و زعفران دم کشیده رو اضافه میکنه. . . پینوشت خوشکل موشکل؛ همیشه برای تزئین یه مقداری از حلوا رو زودتر بر میداره و زعفران بیشتری میزنه تا رنگ روشنی داشته باشه… (اون گلاهای رنگ روشنتر هستن که با قالب گل مینا درست شدن) . ???نکات مهم در تهیه حلوا؛ 1.برای درست کردن این حلوا بهتره که از ارد نون سنگک استفاده بشه چون حلوا خوشرنگتر میشه. 2.روغن جامد خیلی مناسب نیست چون بعد از اینکه حلوا سرد بشه حلوا میبنده. 3.آردها با هم فرق میکنند بعضی از آردها ری بیشتری دارند بنابراین شاید مقدار بیشتری روغن ببره. 4.آرد حلوا بهتره که الک بشه 5.آرد حتما باید با حرارت ملایم تفت بخوره چون اگه با حرارت زیاد تفت بدیم آرد میسوزه و تلخ میشه. 6.اگه آب و شکر زیاد روی حرارت بمونه حلوا خشک میشه
طرز تهیه حلوا
آخرین نظرات