سیر
سیر
مزاج :گرم وخشک
مصلحات: پختن در آب و نمک، روغن بادام، کره، گشنیز، سکنجبین، انار ترش. سیر رقیق کننده خون، خشک کننده رطوبت معده و مفاصل, مدر ادرار و حیض و عرق می باشد.
خوردن آن با رعایت زمان و سن و مزاج فرد و در حد اعتدال، باعث حفظ صحت بدن و دفع ضرر آب و هوا, وباو عفونت می شود.
خوردن آن با سرکه, جهت تنقیه حلق و صورت، سرفه و تنگی نفس, فلج، دردمفاصل، سیاتیک، نقرس، فراموشی و … مفید است.
مداومت در خوردن آن ,باعث ریزش موی سفید و روئیدن موی سیاه در سر می شود.
زیاد خوردن آن ,بدون رعایت مزاج, سن و فصل باعث سوختن خون شده، برای چشم, ریه و بواسیر مضر است.
مطلب فوق کاری از مجموعه احیای طب اسلامی سنتی و موسسه پرتو سبز هستی با نظارت استاد طالقانی میباشد
آخرین نظرات