باور غلط درباره عسل
باورهای غلط درباره عسل کم نیستند ، و ما هر روز شاهد بیان مطالبی غلطی هستیم ، ومتاسفانه قشر فرهیخته و تحصیلکرده ما نیز از این نوع باورها کم ندارند ،
عسل طبیعی در گذشته بوده و حال دیگر وجود ندارد
باور درست این است خیر عسل طبیعی و خالص در زمان حال بیشتر هم شده ولی به علت افزایش جمعیت و افزایش تقلب در عسل شناخت آن برای مشتری و خریدار تقریبا امری محال تلقی میشود .
مثلا در گذشته عسل را از زنبور دار فقط خریداری میکردند حتی فروشندگان خرد ، اما الان کمتر کسی از زنبورداران به طور مستقیم عسل میخرد و معمولا پس از برداشت عسل طبیعی و خالص توسط زنبوردار عسل به صورت یکجا به دلال فروخته شده و دلال مبادرت به صادرات عسل طبیعی مینماید و آنچه برای مصرف کننده ایرانی میماند عسل های درجه دو و سه میباشد.
عسل خالص بدون مصرف شکر کلا وجود ندارد
باور درست این است که عسل خالص و بدون از شکر در ایران وجود دارد و تعداد آن هم کم نیست اما حقیقت این است که این مطلب اغلب از طرف فروشندگان عسل تقلبی برای فروختن عسل تقلبی خود به مشتریان القاء میشود .
عسل خالصی در گذشته میخوردم من را داغ میکرد
باور درست این است که عسل هایی که در مناطق کوهستانی برداشت میشود معمولا از تبع گرمی برخوردار است و همچنین با ماندن عسل به صورت طولانی مثلا چند سال طبع عسل گرمتر هم میشود اما به علت افزایش بی رویه تولید و عرضه عسلهای پاتیلی و عسلهای تقلبی ما دیگر در اینگونه عسل ها شاهد گرم شدن افراد بوسیله مصرف عسل نیستیم . موضوع انتخاب عسل درست است
در خارج از ایران عسلی خوردیم چنان و چنان
باور درس این است که ما در ایران از دیر باز در تولید عسل سرآمد بوده ایم به همین خاطر هم از قدیم الایام عسل ما را صادر میکردند به علت کیفیت بالا در تولید . پس قطعا همه چیز خارجیش ملاک بهتر بودنش نیست ، اصلا منطقه مازندران در شمال کشور به علت تولید بیش از حد عسل در این منطقه بوده ماز یعنی زنبور عسل مازندران یعنی زنبور عسل در آن پس ما از گذشته سر آمد تولید عسل بوده ایم.
اینها همه باورهای غلط درباره عسل میباشد.
آخرین نظرات