در پخت کیک اشکالات مختلفی ممکن است پیش بیاید. حتما برای شما هم پیش آمده است. گاهی روی کیک ترک برمی دارد. گاهی کیک پف نمیکند و گاهی پف آن میخوابد. گاهی هم کیک به قالب میچسبد و به شکل دلخواه در نمی آید. در این مطلب میخواهیم مشکلات رایج در پخت کیک را یکی یکی مطرح کنیم. .
ترک خوردن روی کیک به دلیل یکی از اتفاقات زیر است :
• اگر قسمت وسط کیک شما بالا آماده و ترک خورده است، مهمترین علت دمای بیش از اندازه فر شماست؛ اما دلایل دیگری نیز می تواند داشته باشد.
• مقدار بکینگ پودر را همیشه دقیق اندازه گیری کنید. مقدار زیاد بکینگ پودر و همچنین جوش شیرین یکی از دلایل ترک خوردن کیک می باشد.
• مواد بیش از حد مخلوط شده است.
• میزان آرد مورد استفاده زیاد و مایعات مورد استفاده کم بوده است.
چرا روی کیک چسبنده اما داخل کیک خشک است ؟ » مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است» سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده است
» مدت پخت کیک طولانی بوده است
» قالب کیک نسبت به مواد بسیار بزرگ بوده است
» کیک در معرض جریان هوا سرد شده است
» مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است
» مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است
» میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است
چرا کیک خمیری و سنگین است ؟ » مواد کیک خوب مخلوط نشده است
» تعداد تخم مرغ مورد استفاده زیاد بوده است
» مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است
» دمای فر بیشتر از مقدار لازم بوده است
چرا کیک به قالب چسبیده است ؟ » قالب ه درستی چرب نشده است
» قالب به درستی اردپاشی نشده است
» کیک به اندازه کافی نپخته است
» کیک پس از خنک شدن از قالب خارج نشده است
چرا کیک حالتی خشک و بافتی شکننده دارد ؟ » مقدارچربی کیک کم بوده است
»مقدار شکر کیک کم بوده است
» مایه کیک بیش از حد مخلوط شده است
» بدلیل مایعات کم خمیر کیک سفت بوده است
» مقدار شکر مورد استفاده زیاد بوده است
» بدلیل مایعات زیاد خمیر کیک شل بوده است
» مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است
» کیک داغ و سریع از قالب خارج شده است
آخرین نظرات