کتلت هویج
مزاج غذا:معتدل
مفید برای : همه مزاج ها ،مناسب برای فصل بهار ، پاییز و زمستان
خواص:
تقویت قلب ،ضد دیابت ،تقویت بینایی ،مفید برای کبد ،تقویت عمومی و جنسی ،ضد چربی
مصلح :ادویه موجود در غذا، عرقیات معتدل
مواد لازم برای
-سیب زمینی:چهار عدد متوسط
-هویج:شش عدد متوسط
-آرد لپه یا آرد نخودچی:هشت قاشق غذاخوری
-پیاز : دو عدد متوسط
-نمک زنجبیل دارچین : به میزان لازم
-زعفران آب شده : به میزان لازم
- روغن ارده کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه :
سیب زمینی، هویج و پیاز را رنده ریز میزنیم. بعد آرد، لپه ،نمک،زنجبیل، دارچین و زعفران آب شده را به آن افزوده و کاملا مخلوط میکنیم. روغن را در ظرف مورد نظر ریخته و با حرارت ملایم گرم میکنیم. مقداری از مواد را در تابه ریخته و با حرارت ملایم سرخ میکنیم. در انتها غذا را برش زده ،چند تکه از آن را لای نان سبوس دار همراه با سبزی به عنوان میان وعده دانش آموز قرار میدهیم.
این غذا جایگزین مناسبی برای ساندویچ های ناسالم بوفه مدارس و فست فود های مضر است .
مطلب فوق کاری از مجموعه احیای طب اسلامی سنتی و موسسه پرتو سبز هستی با نظارت استاد طالقانی میباشد.
آخرین نظرات