چای به لیمو
چای به لیمو
مزاج:معتدل
خواص:
آرامش اعصاب،هضم بهتر غذا، نشاط آور،پاکسازی کبد چرب, تقویت قلب و…
روش تهیه:
به را ورقه ورقه کرده ،در آفتاب خشک کنید.
مقداری آب لیموی تازه در قوری ریخته و همراه با ورقه های خشک به,چند دانه هل و چند قطره گلاب نیز اضافه کنید.
به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید دم بکشد. با عسل یا شکر سرخ و شیره انگور و… شیرین کنید،بنوشید.
مطلب فوق کاری از مجموعه احیای طب اسلامی سنتی و موسسه پرتو سبز هستی با نظارت استاد طالقانی میباشد.
آخرین نظرات