برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه مون نچسبه روی نون رو باید کمی خیس کرد .
? ? ? ?
برای اینکه برنجمون خوب قد بکشه تو لحظه های آخر که میخوایم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید.
? ? ? ?
برای اینکه قورمه سبزی مون خوب روغن بندازه و به اصطلاحروغن سبز تیره پس بده وسطای پختن خوروشت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده بهش اضافه کنید.
? ? ? ?
برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون زود و بدون دردسر کنده بشه بعد از کباب شدن اونهارو تو یه نایلون بندازید تا چند دقیقه بمونه اونوقت براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون اسیب ببینه.
? ? ? ?
برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیره آخرای پخت موادش یک قاشق مربا خوری پودر گل سرخ اضافه کنید بهش.
? ? ? ?
برای اینکه یه قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورشت چند قطره گلاب اضافه کنید بهش و بلافاصله زیرشوخاموش کنید
? ? ? ?
برای اینکه شیر برنجتون خوشمزه تر بشه برنجو با شیر خیس کنید
? ? ? ?
برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبه و خوشرنگ بشه تو ابش کمی زرد چوبه اضافه کنید
? ? ? ?
برای اینکه بفهمید تخم مرغ هاتون خوب آبپز شده یا نه بچرخونیدش اگه چرخید خوب پخته اگه نه که نپخته
ترفندهای سریعتری
? ? ? ?
برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش رب انار بریز
? ? ? ?
برای خوشمزه تر شدن کتلت تو موادش زیره و پودر آویشن بریزید
? ? ? ?
برای اینکه پنیر پیتزاتون خوب کش بیاد قبل از اینکه پیتزا رو داخل فر بزارید روش آب اسپری کنید .
? ? ? ?
برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزی
? ? ? ?
برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود .
? ? ? ?
اگر میخوهید پیتزا یا بعضی از غذاهاى خمیرى که داخل فر طبخ میشود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید
? ? ? ?
برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال،یک تکه نان روی آن قرار دهید.
? ? ? ?
برای ترد شدن گوشت
روی همه قسمت های آن مخلوطی از سرکه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند ، سپس بپزید .
? ? ?
برای بهتر رنگ دادن زعفران :
هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود نتیجه را خواهید دید . با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن بمراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ هست .
? ? ? ?
خانمهای کدبانو بروید به نزدیک ترین سوپرمارکت نزدیک تون و یک بسته جو پرک بخرین بعد بیاین خونه و اونو رو آسیاب کنین حالا ما چی داریم ؟
پودر جو
بعد توی هر خورشتی که پختین نصف قاشق غذا خوری یا حتی یه قاشق غذاخوری بریزید .
اول : آب خورش غلیظ میشه
دوم: اصلا و ابدا روی طعمش تاثیری نداره
سوم:
موهاتون پر پشت می شه و تمام ویتامین های گروه ب هر روز به بدنتون می رسه
در آخر:
توی کتلت ها و همین طور توی هر نوع سوپ و آشی که برای بچه ها میپزید میتونید استفاده کنید
آخرین نظرات