طرز تهیه کاچی
#کاچی #ایده_رمضان ارد یک لیوان کره ٥٠گرم زردچوبه ١ق چ نمک یک پنس زعفرون ١ق چ آبکرده دارچین بعد از پخت بسته به ذائقه مغز گردو٣عدد ریز خردشده شکر بعد از پخت بسته به ذائقه اب به میزان رقیق شدن حدودا ٣برابر ارد طرز تهیه : آب و ارد و زردچوبه و زعفرون در یک ظرف میریزیم و هم میزنیم تا گلوله هاش باز شه و بعد کره رو میریزیم داخل قابلمه تا گرم شه بعد مواد رو اضافه میکنیم و شروع میکنیمبه هم زدن تا ارد بپزه و ته نگیره و یکنواخت بپزه و در مرحله اخر کمی که خودش رو گرفت مغز گردو رو هم میریزیم به قل که افتاد اگر سفت شده بود میتونیم کمی بهش اب اضافه کنیم کمی از فرنی غلیظتر میباشد و بعد در ظرف مورد نظر سرو میکنیم و بادارچین و شکر میخوریم?
آخرین نظرات