#شیرینی_لطیفه
ارد 115 گرم
نشاسته ذرت 15 گرم
شکر 100 گرم
تخم مرغ 4 عدد
بکینگ پودر یک دوم ق چ
وانیل یک سوم
نمک یک هشتم ق چ
پودر تارتار یک پنجم ق چ
تخم مرغا رو حتما نیم ساعت قبل از استفاده تو دمای محیط قرار بدین. ارد نمک، نشاسته ذرت، بکینگ پودر رو سه بار الک کنید. سفیده و زرده رو جدا کنید سفیده رو هم بزنید یکم که کف کرد پودر تارتار رو بهش اضافه کنید و هم بزنید
نصف شکر رو کم کم بهش اضافه کنید تا خوب فرم بگیره. زرده تخم مرغ وانیل و باقی شکر رو 5 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه . زرده ها تخم مرغ که به اطراف ظرفتون
میچسبه حتما با قاشق به مرکز ظرف بیارید تا بوی تخم مرغ نمونه. سفیده تخم مرغ و ارد رو طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک در یک جهت هم بزنید. ( فقط در حد مخلوط شدن)
ته سینیتون رو خیلی کم چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید مواد رو داخل قیف ریخته ( ماسوره ساده ) و با فاصله از مایه شیرینی تو سینی بریزید ( نکته مهمی که داره اینه که سر
قیف رو تو ته سینی بزنید و بچرخونید طبق کلیپ. چون اگه سر قیف با سینی یکم فاصله داشته باشه نمیتونید ب همین راحتی شکل بدین تو ویدئو کاملا مشخصه ) . فر رو قبل از شروع کار یک ربع قبل با درجه
180 روشن کنید طبقه وسط فر به مدت 8 الی ده دقیقه. این زمان تو فرهای مختلف متغیره. بعد از پخت که سرد شد یه لایه خامه بزنید لایه بعدی رو روش قرار بدین بذارید
دو سه ساعتی داخل یخچال داخل ظرف در بسته بمونه سپس میل کنید .
اگه نشاسته ذرت نداشتین همون میزان ارد اضافه کنید. پودر تارتار قابل حذف می باشد.
با این مواد تقریبا شما بیست دونه لطیفه دارید
طرز تهیه شیرینی لطیفه
آخرین نظرات