طرز تهیه شیربرنج
شیر برنج
✅مواد لازم
برنج
1 پیمانه (200گرم)
شیر
2 لیتر
گلاب
½ پیمانه
✅طرز تهیه
برنج را به دقت تمیز میکنیم و خوب میشوییم. برنج را با مقداری آب حدود 2 تا 3 ساعت میگذاریم خیس بخورد تا زودتر پختهشود.
پس از خیس خوردن، آب برنج را خالی میکنیم و برنج را با 2 لیوان آب میگذاریم بپزد تا نرم شود،
بعد شیر را اضافه کرده، حرارت را ملایم میکنیم تا شیر برنج به مدت طولانی بجوشد، به آرامی بپزد و غلیظ شود.
سپس گلاب را اضافه میکنیم و بعد از 2 تا 3 جوش در صورت تمایل خامه را به شیر برنج اضافه میکنیم و بیدرنگ از روی اجاق گاز بر میداریم و در ظرف مورد نظر میکشیم و با شکر، شیره یا انواع مربا سرو میکنیم.
آخرین نظرات