طرز تهیه خورشت گوجه
#خورشت_گوجه_سبز
یه خورش بهاری
٢تا پیاز بزرگ رو نگینی خورد کردم و تفت دادم،یکم طلایی که شد ٢ قاشق رب گوجه
بهش زدم،یکم سرخ که شد مرغ رو بهش اضافه کردم،گذاشتم یکم مرغ از خامی دربیاد،بعد یک لیوان
جعفری خورد شده و کمتر از نصف لیوان نعناع تازه ی خورد شده و یک قاشق غذاخوری نعناع خشک(در ریختن
مقدار نعناع دقت کنین،
چون باعث تلخی خورش میشه)
اضافه کردم،کمی که سرخ شد ، یه استکان آب توش ریختم بعد آلوچه های ریز و درشت رو به مقدار لازم اضافه کردم
و در دیگ رو گذاشتم تا خوب بپره،نیم ساعت زمان بدین تا خورش جا بیوفته.
من پیاز رو زیاد زدم تا ترشی خورش کمتر بشه.
ادویه هم طبق ذائقتون میتونین اضافه کنین از جمله نمک و فلفل و غیره.
آخرین نظرات