شکلات صبحانه:
مزاج:گرم
خواص:مفید برای یک صبحانه کامل برای فرزند دلبندتان
مواد لازم:
ارده : شش قاشق غذاخوری
پودر فندق خام : دو و یک دوم قاشق مرباخوری
عسل : دو و یک دوم قاشق مرباخوری
روش تهیه:
ارده را در یک ظرف چینی مناسب ریخته و عسل را به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کامل سفت شده و قوام بیاید. سپس پودر فندق خام را روی آن بپاشید.
این شکلات بسیار انرژی زاست و برای افرادی که فعالیتهای فیزیکی فراوان دارند ،بسیار مناسب است.
شکلات یاد شده را می توان به همراه یک لیوان شیر بادام به عنوان صبحانه میل کرد یا آنرا با مقدار بیشتری پودر فندق و پسته و…مخلوط کرد تا غلیظتر شود و با انواع نانها به صورت یک ساندویچ خیلی مغذی و خوشمزه استفاده کرد.
مطلب فوق کاری از مجموعه احیای طب اسلامی سنتی و موسسه پرتو سبز هستی با نظارت استاد طالقانی میباشد.
آخرین نظرات