ساندوچ فلافل سنتی
ساندویچ فلافل سنتی
مزاج :گرم وتر
مفید برای:
تقویت حافظه،رفع کم خونی،هضم بهتر معدی و کبدی،مقوی ونشاط آور،تقویت استخوانهاو…
موادلازم:
گوشت چرخ شده ی گوسفند،پیاز،سیب زمینی،نخود خیس شده و چرخ شده،نان باگت خرد شده یا نان سوخاری کوبیده شده درهاون، گلپر،زردچوبه،کمی نمک
روش تهیه:
سیب زمینی را آبپزکرده،پیاز را چرخ کرده،و همه ی مواد را با هم مخلوط کرده،خمیرهای گرد کوچک درست کرده و در روغن کنجد
و یا روغنهای طبیعی سرخ کنید. سپس با نان سبوسدار کنجد دار ترجیحا نان سنگک یا بربری،گوجه ،سبزی میل شود.
این غذا جایگزین مناسبی برای فسفودهای غیر خانگی است.به عنوان میان وعده ی صبح استفاده شود.
مطلب فوق کاری از مجموعه احیای طب اسلامی سنتی و موسسه پرتو سبز هستی با نظارت استاد طالقانی میباشد.
آخرین نظرات