بادمجان
بادمجان
از کتاب تغذیه استاد کردافشاری
مصلحات: پختن با گوشت بره، روغن گاوی تازه، سرکه ,زیره، گلپر، انار و دانه انار
خواص:تقویت کننده معده، مسکن دردهای گرم، خوشبو کننده عرق و مدر می باشد.
مضرات:موجب انسداد مجاری کبد و طحال، درد پهلو و لگن و تولید سودا شده و مصرف زیاد آن باعث تیرگی پوست، درد چشم سوداوی و بواسیر و کولیت می شود.
مصرف آن با روغن های ملین، ملین طبع و با سرکه قابض می باشد.
برای مصرف بادمجان باید آن را پوست کنده و خرد کنید. سپس روی آن نمک بپاشید و در یک کاسه آب قرا دهید تا آب آن سیاه شود. این کار را چند بار تکرار کنید تا دیگر آب سیاه نشود.
مطلب فوق کاری از مجموعه احیای طب اسلامی سنتی و موسسه پرتو سبز هستی با نظارت استاد طالقانی میباشد.
آخرین نظرات